Stappenplan

Gegarandeerd resultaat of u krijgt uw geld terug!

Lees hoe wij te werk gaan om keer op keer goede resultaten te bereiken.

Om uw muur vochtvrij te maken nemen wij de volgende stappen:

  1. Kosteloos voor u: een grondige analyse en metingen ter plaatse. U krijgt van ons een objectieve diagnose. In aansluiting daarop bieden wij u een offerte op maat of adviseren wij u de best passende oplossing.
  2. Gaat u met ons in zee dan is de volgende stap om alle huidige waarden van uw vochtschade uitvoerig te documenteren. Wij markeren een aantal nauwkeurige meetpunten die de basis vormen voor de latere controle en vergelijkende metingen. Daarna wordt op een onopvallende plek in uw huis het systeem geïnstalleerd en aangesloten. Een standaard 220 volt stopcontact volstaat om het toestel te installeren. Bouwwerkzaamheden zijn niet nodig.
  3. Het ontvochtigingsproces begint al vanaf dag één. Na 8 – 10 weken volgt een eerste meting. U zult zien dat het proces in deze periode al effectief is ingezet. Als bij deze eerste meting geen opvallende daling van de vochtigheid valt aan te tonen, zijn wij bereid het toestel terug te nemen en u het volledige bedrag terug te betalen.
  4. Tijdens de consolidatiefase wordt het vocht verder terug gedrongen, wat tijdens één of twee latere metingen kan worden aangetoond. U ontvangt van ons een eindrapport waarin de bereikte vochtigheidsgraad en het percentage restvocht wordt vermeld. Richtlijn hierbij is de DIN 4108, deel 4, bijlage A, waarin staat dat woonkamers een restvochtigheid van 3,5%, en kelders van 5% mogen hebben.

Bekijk de werking van het Aquacontrol systeem in dit  filmpje (Duitstalig).